مطبوعات محراب عبادتند اگر...
عرصه مطبوعات و اطلاع رسانی همچون محراب عبادت، مقدس است. با توجه به اهمییت خبر، خداوند یکصد و بیست و چهارهزار پیامبر را به رسالت برانگیخت تا پیامش را آنگونه که خود دوست دارد و به همان ظرافت ودقت به مردم برساند/
در آغاز جزء سیام می فرماید: عمّ یتسائَلون عنِ الَّنباء العظیم حتی نبی اکرم (ص) پیامرسان خداست.
مطبوعات با جان و مال و روح و زندگی و حیثیت مردم سر و کار دارند. با قلم اهالی مطبوعات اخلاق وعقیده برای مخاطبان ساماندهی میشود.
یکی از اسرار مطبوعات و نشریات این است که برای مردم حجت و برهان به شمار میروند.
گویا عرصه خبر و اطلاع رسانی آنقدر با زندگی و ساختار زندگی مردم عجین شده است که باید آن را مربی و مادر فرهنگ جامعه دانست. بی تردید در این گذار امتیاز این قسمت از رسالت اهالی مطبوعات (خبرنگاران- روزنامه نگاران- عکاسان و خبرپردازان عزیز) بر رسالت سایر اهالی قلم محرز است. زیرا صاحبان خرد و اندیشه تولید علم میکنند و مطبوعاتیان علاوه بر تطهیر و تفسیر علوم و اخبار، آنرا توزیع و ترویج میدهند.
همهی قوانین بشری، توقعات ملی به وسیلهی ابزار قلم در جامعه نمود مییابد. به قول مرحوم آقای نقشبندی باید برعتبه و درگاه مطبوعات بوسید هنگامیکه همهی همت و سعیشان برای روشنایی و هدایت افکار عموم است.
حرم مطبوعات همان محراب عبادتی است، که امام موسی صدر فرمودند. زیرا باتوجه به وسعت تقدس و وظائف، مطبوعات عرصه و جایگاهی همچون دانشگاه و مسجد و محراب دارد.
خبرنگاران و نشریه پردازان جدید به عرصه عبادت خوش آمدید.
17مرداد1390
حــمید رضــا ابــراهیــمزاده
بـابـلســـر
http://hamidrezaebrahimzadh.blogfa.com/post-224.aspx
کلیه حقوق برای مولف محفوظ است.
- ۰۱/۰۵/۱۹